Handleiding: Personen samenvoegen in de TicTac-applicatie

Gewijzigd op Wo, 11 Sep om 11:12 AM

Het samenvoegen van personen in de TicTac-applicatie is handig wanneer je dubbele profielen hebt of gegevens wilt consolideren. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alle relevante informatie correct wordt overgezet.

Stappen om personen samen te voegen

1. Open het profiel van de persoon die je niet wilt behouden

• Ga naar het scherm van de persoon die je wilt verwijderen.
  2. Klik op 'Samenvoegen'

• Dit zal je naar een zoekscherm brengen om de andere persoon te vinden.
  3. Zoek de persoon waarmee je wilt samenvoegen

• Gebruik de ID of naam om de juiste persoon te vinden waarmee je wilt samenvoegen.
  4. Klik op 'Analyseren'

• De applicatie zal de gegevens van beide personen analyseren om te zien welke gegevens kunnen worden samengevoegd.
  5. Klik na de analyse op 'Persoon samenvoegen'

• Na de analyse kun je de samenvoeging uitvoeren door op deze knop te klikken.
  6. Controleer de gegevens

• Grijze velden: De gegevens in de grijze velden behoren tot de persoon die je wilt verwijderen.
    • Invulvelden: De gegevens in de invulvelden zijn die van de persoon waarmee je samenvoegt.
    • Let op: Als de gegevens van de persoon die je gaat verwijderen actueler zijn, kun je deze handmatig overnemen.
  7. Klik op 'Opslaan'

• Dit voltooit het samenvoegen van de personen.

Automatisch overgezette gegevens

Na het samenvoegen worden de volgende zaken automatisch overgezet naar de bewaarde persoon:

• Opmerkingen
  • Facturen
  • Toeleider
  • FinanciĆ«le bijdragen
  • Fiscale attesten
  • SEPA-mandaten
  • Kinderen waarvoor de huidige persoon aanvrager was
  • Kinderen waarvoor de huidige persoon debiteur was

Zorg ervoor dat je alle gegevens hebt gecontroleerd voordat je op 'Opslaan' klikt om fouten te voorkomen. De persoon die je zal samenvoegen wordt na het proces verwijderd uit de applicatie.

Met deze stappen heb je met succes dubbele personen in de TicTac-applicatie samengevoegd.